Horoskop for Tyr

20. apr - 20. maj

Månedshoroskop, august 2020

Den 7. august bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i den følsomme og intuitive Krebs, hvilket bliver slutningen på en lang periode, hvor Venus gik retrograd i Tvillingen. Der er fokus på økonomien, selvværdi og sikkerhed, hvilket har givet anledning til betydelig forvirring, ikke mindst i dine relationer.

Det som er vigtigt nu er dit forhold til familiemedlemmer, især til søskende og folk lokalt, som måske har interessante ideer de ønsker at dele. Du er i en periode med eksperimenter og personlig frigørelse og i denne måned er du nødt til at tale med ligesindede mennesker, som kan inspirere dig. Det er også et udmærket tidspunkt til at studere emner, som udvikler din bevidsthed og introducerer dig for nye kommunikationsformer. Du kan dog forvente at blive meget involvere i udmattende diskussioner om rigtig og forkert hen mod slutningen af måneden, hvilket sætter dig under betydeligt følelsesmæssigt pres.

I forbindelse med partnere, eller potentielle partnere, er august en måned hvor de render ind i problemer, måske i deres arbejdsliv – problemer som forhindrer fremgang for det meste af resten af året. Det er også en tid, hvor folk måske arbejder imod dig bag din ryg, så det kunne være klogt at stille spørgsmål om deres motiver og at være på vagt.

Dagens Horoskop